image


Wie ben ik ?

 

 
Mijn naam is François Andries, ben 58 jaar jong met als beroep “ plaatser  centrale verwarming ", heb de technische richting doorlopen en mijn diploma A3 mechanica en B2 elektriciteit.
Men zegt altijd dat het leven begint op 40, maar  bij mij was dat op 50. Dankzij de hulp van een goede vriendin kon ik mijn scheiding verwerken en het feit dat ik vroeger gepest werd, ver achter mij laten liggen.
Op een dag ben ik  met haar mee geweest naar een energetische beurs.
Heb die dag 2 workshops en 2 lezingen  meegedaan. Ze verklaarde me gek omdat ik zoveel gedaan had en verwittigde  me voor de weerslag, die er zeker zou komen..En inderdaad, ge doet zoveel energie op, dat u lichaam het niet kan verwerken en ge alle energie er zo vlug mogelijk weer uit wilt krijgen. Van die dag af weet ik zeker dat energie bestaat. Ge leeft een week op rozen en dan komt de weerslag, gelukkig was ik verwittigd, anders zou je wel eens heel rare dingen kunnen doen. Sommige onder ons geloven niet in energie, zolang ze het niet gevoeld hebben. Het addertje onder het gras is echter dat ge energie niet kunt voelen als je er niet in gelooft of dat je het gevoel  niet in verband brengt met energie. Dat is het begin geweest van een  hele rij energetische beurzen en cursussen. Eerst ayurveda en massage, daarna sjamanisme, munay – ki en aromatherapie. De 2 laatste jaren heb ik minder tijd gehad om me verder te vervolmaken, maar met deze website hoop ik  terug in de running te komen en terug meer aandacht aan mezelf te besteden. Hopelijk vinden jullie het een fijne website en kunt ge er iets uithalen om te gebruiken in het dagelijkse leven.
imageimageimage